Pet friendly

CookiesAccept

Bicikl Biz koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda web stranice bicikl.biz slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice bicikl.biz kliknite na "I understand" Learn more

I understand

Postojeći korisnik? Prijavite se ovdje

Vaši podaci za plaćanje
Dodajte/Uredite podatke o plaćanju
Adresa za dostavu
Ispuniti samo ako je adresa dostave RAZLIČITA od adrese navedene u podacima za plaćanje (lijevo).
Dodajte novu adresu za dostavu
Ime Šifra proizvoda Cijena Količina / Ažuriraj PDV u cijeni Popust Ukupno
 
Ukupno
Niste odabrali način dostave
Uredite dostavu
 
Ukupno:
0,00 kn
0,00 kn
Bilješke i specijalni zahtjevi

Uvjeti korištenja

 

Ovi uvjeti korištenja definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je Bicikl Biz d.o.o. Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu i po dobivenoj ponudi plati e-bankingom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili FINI).

 

Putem web shopa www.bicikl.biz kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja. Cijene su s PDV-om. Valuta je hrvatska kuna (kn).

 

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem košarice. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, obavijestiti će Kupca e-mailom (telefonom) o raspoloživosti proizvoda te mu ponuditi zamjenske proizvode u istoj vrijednosti ili napraviti novu ponudu  za plaćanje na kojoj će se nalaziti samo dostupni proizvodi.

 

DOSTAVA

Uvjeti dostave:

Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području cijele Hrvatske. Proizvodi se šalju putem HP Express-a, TISAK paket usluge ili kurirske službe po zahtjevu Kupca.

 

Okvirni rok isporuke je unutar 3 radna dana. Rok počinje od trenutka kad Bicikl Biz d.o.o. zaprimi uplatu na žiro računu Bicikl Biz d.o.o.  

 

Ostali uvjeti dostave:

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je HP Express/TISAK paket, uzima kao potvrdu o preuzimanju.

 

PLAĆANJE

Naručene proizvode Kupac će Prodavatelju platiti virmanskom uplatom u pošti, banci, FINI ili internet bankarstvom. U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca poštanske i manipulativne troškove.

 

POVRAT / REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

- isporuka robe koja nije naručena

- isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

 

Prodavatelj će odobriti povrat robe Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom s instrukcijama za povrat robe.

 

U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Prodavatelj će nadoknaditi Kupcu njegove poštanske troškove povrata robe i eventualnu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti. U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom Prodavatelja, kupac snosi sve manipulativne troškove.

 

BICIKL BIZ d.o.o.

Potvrdite narudžbu

GDJE SMO?
Heinzelova 28
HR-10000 Zagreb

RADNO VRIJEME
Pon-Pet:        10-19
Sub:              10-14


NAZOVITE NAS!
Tel:     01 2395 006
Mob: 099 2395 006
Mob: 091 2141 420
 
INFORMACIJE O PODUZEĆU
BICIKL BIZ d.o.o. 
Heinzelova 28, HR-10000 Zagreb
OIB 57213091621 
Upisan u registar na Trgovačkom sudu u Zagrebu MBS 080583080
Temeljni kapital 20.000,00 kn  
ERSTE IBAN: HR7124020061100477330
 

KONTAKT

Email:(*)
Tema:(*)
Poruka:(*)
Jedan+Pet = (broj)?
Odgovor :(*)